Stage lopen, werken of een onvergetelijke studiereis in het buitenland? Wij helpen je graag verder!

Hi! Wij zijn Houda & Wissal, twee passievolle en energieke wereldburgers die het hele jaar door op zoek zijn naar de meest interessante stageplekken en toffe stagebestemmingen op aarde. Het organiseren van je reis is te gek maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Naast de handige tips, de mooiste bestemmingen en persoonlijke verhalen, is het ons doel om het plannen van jouw avontuur een stuk makkelijker en aangenamer te maken.

Liefs, Houda & Wissal


Wij willen iedereen motiveren om zijn of haar koffer te pakken, nieuwe culturen te leren kennen, het avontuur op te zoeken en de wereld te gaan verkennen! 
het is de moeite waard ♥ 

Hi! ik ben Houda. Zelf heb ik jarenlang in het buitenland gestudeerd en stage gelopen! De combinatie van reizen, op jezelf aangewezen te zijn, samenwerken met verschillende culturen, hebben het voor mij een onwijs leuke, maar vooral een hele leerzame buitenlandervaring gemaakt.

Hi! Ik ben Wissal. Ik ben gek op reizen, talen en culturen! Met ruim een decennia ervaring als docent, stagebegeleider, coach en examinator heb ik de afgelopen jaren meer dan 500 studenten geholpen aan internationale stage. Mijn ervaring is dat iedereen die zo’n avontuur achter de rug heeft, ondernemender zelfstandiger en zelfverzekerder terug komt!


Doe het als je de kans hebt, want je leert er ontzettend veel van!

    Sign up

    To the CWF list + receive € 50,- off